Gran Canaria

Festival SOLTURA, de Cultura y Sostenibilidad

10 to 11 máj

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

A SOLTURA Kulturális és Fenntarthatósági Fesztivál májusban negyedik alkalommal érkezik Agaetébe, miután Firgasban, Valsequillóban és Arucasban sikereket ért el.

Koncertek, művészeti workshopok, színház, fotózás, részvételi és gasztronómiai tevékenységek a program részét képezik. Ezek az események hét különböző helyszínen zajlanak majd: Plaza de la Constitución, Huerto de las Flores, a Huerto de las Flores melletti parkoló, a Guayarmina utca kezdete, a Casa de la Cultura, a Los Chorros park és a La Concepción utca.

A zenei program 12 különböző formátumú koncertet tartalmaz, amelyeken a Kanári-szigetekről, valamint a hazai és nemzetközi színtérről érkező csoportok és szólisták lépnek fel, mint Amparanoia, Ojalá Muchá, Las Karambas, Ant Cosmos, Caracoles, Laura Martel, Ana Label, Salomé Moreno, Claudia Álamo és Beselch Rodríguez, a Chromatic Dúo, Arístides Moreno és az Entre Islas csoport.

Újdonságként a SOLTURA Fesztivál keretében gasztronómiai bemutatót tartanak Borja Marrero séf vezetésével, Gran Canaria helyi termékeivel. Ez az esemény, amely május 10-én, pénteken nyitja meg a fesztivált a Huerto de las Flores-ban, kiemeli a fenntarthatóságot és a kultúrát, mint ennek az ünnepnek az alappilléreit.

Kategória

Categoría del evento

Fesztivál

Életkor

Ár

Az esemény ingyenes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React