Gran Canaria

Feria Km.0 Gran Canaria

Korábbi esemény

18 to 19 November

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"A Feria Km.0 Gran Canaria egy gasztronómiai vásár, ahol találkozhat a helyi termelőkkel, és közvetlenül megvásárolhatja tőlük minőségi, friss termékeiket. Ez a rendezvény vándorló jelleggel, a sziget különböző településein zajlik, lehetőséget adva a látogatóknak, hogy felfedezzék a szigetfalvakat is. A következő kiadásra november 18-án és 19-én kerül sor Santa Brígidában, amely a sok kézműves sajttermelőről ismert.
A Vásár 09:00 és 14:00 óra között tart nyitva, és 50 termelőt képvisel. A Szigeten előállított termékek széles skáláját találhatják meg a látogatók: méz, bor, zöldség-gyümölcs, kenyér és péksütemények, kávé, házi fagylalt, házi sör, natúr gyümölcslevek, lekvárok, mojok, sajtok, gofio, dísznövények, likőrök, házi tészta, kanári sültcomb, stb. Minden jó minőségű termék, minden helyi.
A Km.0 Gran Canaria Vásár egy olyan projekt, amely teljes mértékben kapcsolódik a fenntarthatósághoz. Fő céljai: a helyi gazdaság fellendítése, a helyi termékek és termelők láthatóvá tétele, a fenntartható fogyasztási szokások ösztönzése és a táj megőrzése.
A Vásár a Santa Brígida parkolását színes zászlók tetője alá veszi, amely az új rendezvénysorozatot díszíti majd.
"

Kategória

Categoría del evento

Gasztronómia

Életkor

Ár

Az esemény ingyenes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React