A nagy kaland együtt

Contenido

A Kanári-szigeteken mindennap új meg új meglepetések várnak. A buja növényzet, a tengerpartok, a tűzhányók, a homokdűnék, a hegyek, a gazdag tengeri élővilág mind-mind izgalmas kalandot ígérnek az egész családnak. Ideális úti cél az iskolai vakáció alatt, hiszen a hőmérséklet egész éven át egyenletes, és a napsütés órák száma is mindvégig igen magas.

 

Contenido

A Kanári-szigetek bővelkedik szabadidős létesítményekben és szórakoztató központokban, ahol a család együtt élvezheti az eltöltött időt. Botanikus kertek, amelyekben megismerhető a szigetcsoport és más egzotikus vidékek növényvilága, állatkertek és akváriumok, ahol a legkisebb állatkedvelők királynak érezhetik magukat, és vízi vidámparkok, ahol szédítő csúszdákon száguldozhatnak a legbátrabbak, míg a többiek más szórakoztató játékokkal foglalkozhatnak. És ez csak néhány a számtalan programlehetőség közül. Nem lesz könnyű választani.

Contenido

Bármelyik gyermeket boldoggá lehet tenni egy nagy családi strandolással. Megállás nélkül játszani a napon, újra meg újra csobbanni a hullámokban, bevehetetlen homokvárakat építeni, elnyalni egy isteni fagylaltot a pálmafák árnyékában... A Kanári-szigetek legtöbb strandja ideális a családos nyaralók számára, és sok strandon minden szükséges szolgáltatás rendelkezésre áll, többek között vízimentő-szolgálat is.

Contenido

Nincs is érdekesebb, szórakoztatóbb mód a Kanári-szigetek elképesztően sokarcú és különleges természeti környezetének megismerésére, mint bejárni a számtalan gyalogösvény közül néhányat. Akár a családdal együtt. Ezek a régi útvonalak varázslatos helyekre visznek, ráadásul sokuk egészen rövid, könnyen járható és biztonságos. A szigetek legfőbb természeti látványosságai szinte kivétel nélkül könnyen megközelíthetők.

Contenido

A Kanári-szigetek lakói életkoruktól függetlenül csak úgy szólítják egymást: „mi niño”, „mi niña”, ami annyit tesz: kisfiam, kislányom. Miért is habozna egy szülő, hogy gyermekeivel olyan helyre menjen nyaralni, ahol efféle családias hangulat várja? Ám ez természetesen még nem elég: a Kanári-szigetekről emellett az is bátran elmondható, hogy kényelmes, biztonságos úti cél. A jól kiépített idegenforgalmi infrastruktúra, a szállodák, apartmanok és turisztikai szolgáltatások széles választéka mellett megnyugtató az a tudat is, hogy a szigetcsoport az Európai Unióhoz tartozik, s mint ilyen, európai normák szerint működik. Látogatóinak igen fejlett egészségügyi rendszer áll rendelkezésükre, beleértve a szakszerű és kiváló felszereltségű sürgősségi ellátást is. Ráadásul, amilyen szeretettel bánnak a helybéliek a gyerekekkel, biztosan segítenek bármilyen felmerülő nehézség, probléma megoldásában.