LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Teno Alto

Eldugott falu Tenerifén
Kanyargós szerpentin vezet a Tenerife északnyugati részén, a Teno tájvédelmi körzet szívében fekvő faluba, a sziget népszokásainak e titkos kincsestárába. A néhány évtizeddel ezelőttig még elszigeteltségben élő településen ma is csend és hamisítatlan falusi hangulat honol. Az elszigeteltséghez szokott helybéliek azonban a rengeteg idelátogató ellenére mára sem veszítették el nyájas természetüket.
Teno Alto: változatos tájak, turistautakkal sűrűn behálózva
Restoration
Shop/shopping
Localidad
Buenavista del norte

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- Tartsa tiszteletben és óvja a hely történelmi és kulturális örökségét, valamint a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
1
9
262
10045