Los Llanillos

Festői falu hagyományos stílusú házakkal és gyönyörű kertekkel

Az El Hierro északi részén húzódó El Golfo völgyben több falu is fekszik elszórtan, ám Los Llanillos messze kitűnik közülük különleges bájával. A tengerparttól nem messze fekvő faluban gondozott, harmonikus színűre festett házak fogadnak, a tradicionális építkezés szerint lapos tetővel, sarkaikon vakolatlanul hagyott terméskővel. Pazar kertek tartoznak hozzájuk, telis-tele illatos virágokkal, az arra sétálók összes érzékszervének örömére.

Ideális helyszín a pihentető nyaraláshoz El Hierrón

A hagyományos házak nagy részét a falusi turizmus szolgálatába állították, így Los Llanillos a falusi szálláshelyek széles választékát kínálja. Ideális hely arra, hogy az ember átitatódjon háborítatlan nyugalommal az egyébként is nyugalmas El Hierro szigetén. Nincs más dolga, mint valamelyik ház teraszán üldögélve hallgatni a csendet, sétálgatni az ápolt kertek között, vagy leereszkedni a Charco Azul sziklás tengerpartjára, és megmártózni az Atlanti-óceán vizében. Bárki kipróbálhatja, aki a megszokottól eltérő nyaralásra vágyik.

Touristic info
Localidad
Frontera

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- Tartsa tiszteletben és óvja a hely történelmi és kulturális örökségét, valamint a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
7
9
262
10045