Isora

Tipikus El Hierró-i falu vulkanikus kőből rakott kerítések között

Van valami Isorában, ami ellenállhatatlanul vonzza a tekintetet. Az El Hierro keleti részén fekvő szépséges, dimbes-dombos falu az Azofa forrás köré épült. Talán a vulkanikus kőből emelt házak, talán a szépen gondozott kőkerítések és kertek látványa olyan megkapó. Vagy mindez együtt, az egész falu, amely tökéletesen példázza El Hierro régi településeinek varázsát. Hol is lehetne jobban feltöltődni, új erőre kapni?

Béke, nyugalom és lenyűgöző kilátás Las Playas vidékére

Szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak a főbb utakat szegélyező házak csoportjai. A szépen gondozott gyümölcsösökkel rendelkező házak zömét felújították, többüket falusi szálláshellyé alakították, ahol luxuskényelemben lehet eltölteni néhány igazán nyugalmas napot. Kihagyhatatlan élmény a zöld lombok között vezető séta a kilátóhoz, ahonnan Las Playas fenséges látképe tárul az ember elé.

Restoration
Localidad
Azofa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
  • Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
  • Tartsa tiszteletben és óvja a hely történelmi és kulturális örökségét, valamint a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
7
9
262
10045