Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Castillo de San Miguel

Castillo de San Miguel Tenerife idegenforgalmi látványosságai
Castillo de San Miguel Tenerife idegenforgalmi látványosságai
Castillo de San Miguel Tenerife idegenforgalmi látványosságai

Lakoma középkori stílusú lovagi tornával, Tenerife déli részén

Az impozáns Castillo de San Miguel Tenerife déli részén, Los Cristianos közelében található. Az ide látogatók egy Középkori időutazás keretében egy autentikus lakomán, valamint lovagi tornán és játékokon vehetnek részt. A ház legkisebb látogatói megcsodálhatják a lovak erejét és a kardok ragyogását, habár az egész család szurkolhat a lovagnak, aki őket képviseli a tornán, illetve együtt nevethetnek a csetlő-botló udvari bolondon is.

Előadások és élőzene, egy szórakoztató este összetevői

A lovagi torna és a lakoma végeztével a Castillo de San Miguel grófjai vezetésével a vendégek a tágas Salón de Baile (táncterem) felé vehetik útjukat. Az akrobatikus, balett- és capoeira mutatványok megszokott eseménynek számítanak ebben a teremben, ahol a muzsika az elsőrangú főszereplő. A Castillo de San Miguel látogatóinak szórakoztató és nehezen felejthető estében lehet részük, akár családdal, akár barátokkal érkeznek.

Isla Tenerife

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE

DISCOVER