Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

El Lomo Pincészet

El Lomo Pincészet Tenerifén
El Lomo Pincészet Tenerifén
El Lomo Pincészet Tenerifén

Felújított pincészet függőleges terepen

Egy Tenerife északkeleti részén elhelyezkedő 30 ezer négyzetméteres szőlőskerten belül, a festői Tegueste falu határában található az El Lomo Pincészet. Modern létesítményei jelenleg, egyéb melléképületek mellett, egy minőségellenőrző laboratóriumból és egy borkóstoló helyiségből állnak. A borok kidolgozására szolgáló terem mellett rendelkezik egy speciális helyiséggel a borok hordóban történő érlelésére. A függőleges terep ötméteres szintkülönbségével minden eljárás elvégzését lehetővé teszik a gravitációt segítségül véve, így nem szükséges szivattyúkat használni, amelyek csökkentik a must minőségét.

Vezetett látogatások és borkóstoló terem

A vezetett látogatás alkalmával a látogatónak lehetősége nyílik bejárni a létesítményeket és a szőlőt, és megcsodálhatja a környező tájat. A végén természetesen borkóstoló és snack várja a látogatókat. A pincészet vörösborokat, rozékat, fehérborokat és egyfajtájúakat készít az „El Lomo” és a D.O. Tacoronte-Acentejo márkanevek alatt. Különböző modern létesítményeit könnyű megközelíteni, mellékhelyiségek és parkolási lehetőség áll rendelkezésre. A borkóstoló terem 80 embert befogadására alkalmas, akik szentjánoskenyérfából készült szép asztalok körül foglalhatnak helyet. Emellett a pincészet különböző típusú rendezvények megtartására alkalmas.

Isla Tenerife

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE
sí

DISCOVER