Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Bodegas Monje

Bodegas Monje + Borászatok Tenerifén
Bodegas Monje + Borászatok Tenerifén
Bodegas Monje + Borászatok Tenerifén

Finom borok a XVIII. század óta.

A Tenerife északi részén, El Sauzalban található Bodegas Monje 1956-ban épült, jóllehet a Monje család már a XVIII. század óta termel borokat. Az óceán és a hegyek közé ékelődött, a La Orotava völgyére gyönyörű kilátást élvező borászat több ezer liter bort állít elő saját, több mint fél évszázados szőlőtőkéiből. A borászatban 10.00 és 19.00 óra között van lehetőség borok és aperitifek kóstolására. Vendéglője és kerthelyisége hétfő kivételével 11.00 és 18.00 óra között tart nyitva.

Szüret az óceánra néző szőlőhegyen

A 600 m tengerszint feletti magasságban található, bőséges parkolóhellyel rendelkező Bodegas Monje saját szőlőhegyén listán negro, listán blanco, negramoll, tintilla, vijariego negra és marmajuelo fajtájú szőlőből préseli az értékes nedűt. Elsősorban vörösborok készülnek belőle, kiemelkedő karakterességgel, vonzó színárnyalatokkal, ásványos és gyümölcsös aromákkal. A borászat limitált mennyiségben Tacoronte-Acentejo de Tenerife eredetmegjelöléssel is palackoz a márkáiból. Bolttal összekötött borklubjában lekvárokat, mézeket, zöld mártást és természetes sókat is árusítanak.

Isla Tenerife

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE

DISCOVER