Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Bodega Valle de Güímar

Bodega Valle de Güímar + Borászatok Tenerifén
Bodega Valle de Güímar + Borászatok Tenerifén
Bodega Valle de Güímar + Borászatok Tenerifén

Borok kétszáz tenerifei termelő szőlőjéből

A Bodega Comarcal Valle de Güímar Tenerife szigetének délkeleti részén, Arafo településen található. A modern technológiával felszerelt, egymillió liter bor feldolgozására képes borászat létesítményeiben zajlik a leszüretelt szőlő összegyűjtése, erjesztése, tárolása, érlelése és fejtése. Az épületet nagy kertek veszik körül, és parkoló is tartozik hozzá. A borászat az egész Güímar-völgyből kétszáz szőlősgazda termését gyűjti be, akiknek birtokai 1500 hektárt kitevő területen, 200 és 1500 m közötti tengerszint feletti magasságban húzódnak.

Vulkanikus talaj Európa egyik legmagasabban fekvő bortermő szőlőültetvényén

Tenerife e délkeleti vidéke Európa legmagasabban fekvő szőlő- és bortermelő területei közé tartozik, ahol a borok a vulkanikus talaj, az állandóan fújó passzátszél, a napos órák magas száma és a kellemes éghajlat áldását élvezik. Mindegyik fehér- és vörösbor a Güímar-völgyi eredetmegjelölés oltalma alatt áll. A borászat vezetett sétákat is tart létesítményeiben, akárcsak bemutatóval összekötött kóstolókat. Előzetes bejelentkezés alapján, hétfőtől szombatig várja az érdeklődőket.

Isla Tenerife

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE
Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

DISCOVER