Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Bodegas El Grifo

Bodegas El Grifo + Borászatok Lanzarotén
Bodegas El Grifo + Borászatok Lanzarotén
Bodegas El Grifo + Borászatok Lanzarotén

Legendás borászat, múzeummal és könyvtárral

Az El Grifo Spanyolország tíz legrégibb borászatának egyike, ahol Lanzarote emblematikus borát készítik a XVIII. század óta. Apró, családi szőlészetében a vulkanikus talajon nőtt szőlőt kézzel szüretelik, majd évente mintegy félmillió palackot állítanak elő lanzarotei eredetmegjelöléssel. A szőlészet és a bormúzeum egyaránt nyitva áll a látogatók előtt. A könyvtár, melyet 1998-ban avatott fel a költő José Hierro, több mint ötezer, borászattal kapcsolatos művet őriz.

Legendás minőség, limitált kiadásban

A Lanzarote középső megyéjében, San Bartolomé település közelében található El Grifo termékei között szerepel a malváziabor száraz, félédes és édes változatban, a listán negro rozé, vörös és brut változatban, valamint a muskotály. Reserva de la Familia megjelöléssel néhány igen limitált kiadású, hosszan érlelt bort is tartanak. Az El Grifo valamennyi terméke megvásárolható a borászat boltjában, ahol egy kisebb kiállításon a bor világával kapcsolatos művészeti alkotások is megtekinthetők.

Isla Lanzarote

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE
Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

DISCOVER