Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Quesería Luna de Awara

Quesería Luna de Awara, Sajtkészítők La Palmán

Hagyományos sajtok eredetmegjelöléssel

La Palma északi részén, Garafíában található a Luna de Awara sajtműhely, az egyik legalkalmasabb hely arra, hogy az ember megismerje a La Palma-i sajt készítésének folyamatát. A természet közepén, babérlombú fákkal körülvett sajtműhely immár negyven éve készíti kézműves sajtjait a kecske nyers tejéből, természetes oltóanyag alkalmazásával. Sajtjai több versenyen is díjat nyertek, és a Queso Palmero eredetmegjelölés viselőivé váltak.

Kóstoló La Palma jellegzetes sajtjaiból

A gasztronómia szerelmesei elejétől végéig megismerhetik a Luna de Awara műhely sajtkészítési folyamatát, a birtok több mint 200 kecskéjének gondozásától és táplálásától kezdve a jellegzetes friss, érlelt és félig érlelt La Palma-i sajtok előállításának valamennyi lépéséig. Az előre egyeztetett időpontban történő látogatás során megvásárolhatják a műhely termékeit, és kóstolót kapnak a garafíai sajtokból és borokból is.

Isla La Palma

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE

DISCOVER