Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Quesería Las Cuevas

Quesería Las Cuevas  Sajtkészítők La Palmán

A kézműves sajtok ízének felfedezése

A Las Cuevas sajtműhely La Palma északnyugati részén, Puntagordában található. A családi vállalkozás a sajtok alapanyagául a saját birtokán tartott kecskék nyers tejét használja. Több mint 250 állata számára 40 hektárnál is nagyobb legelőt tart fenn. A Las Cuevas sajtjainak ízében érződik az a törődés, amellyel a kecskéket nevelik, és az a figyelem, amelyet a sajtkészítési folyamat valamennyi részletének szentelnek.

La Palma-i terményekkel füstölt sajtok

A Las Cuevas műhelyben előállított kézműves sajtok füstöléskor olyan helyi termények aromájával itatódnak át, mint a száraz kaktuszlevél vagy a mandulahéj, ami az ínyenceknek különleges meglepetést ígér. A sajtok előételként, de még inkább a vidék borainak kísérőjeként is fogyaszthatók, hogy teljesebb élményt szerezzünk a La Palma-i termékekről. A műhely védett Queso Palmero eredetmegjelöléssel rendelkező sajtjai akár helyben, akár a környékbeli boltokban megvásárolhatók.

Isla La Palma

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE

DISCOVER