Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Bodegas Las Tirajanas

Bodegas Las Tirajanas + Borászatok Gran Canarián
Bodegas Las Tirajanas + Borászatok Gran Canarián
Bodegas Las Tirajanas + Borászatok Gran Canarián

Nyolc bor, mely Gran Canariát képviseli

A Las Tirajanas borászat Gran Canaria déli megyéjében, Tunte település közelében található. Borainak alapanyagát a környékbeli gazdák szolgáltatják, akik igen eltérő mikroklímájú vidékekről hozzák szőlőjüket. A borászat mindennap látogatható (ünnepnapok kivételével), és kétféle programot kínál a létesítmények bejárására és a nyolcféle bor megkóstolására, melyek fehér, malvázia, verijadiego, albillo, verdello, listán és muskotály fajtájú szőlőkből készülnek.

Bemutatóval összekötött borkóstolás és falatozás

Miközben a látogatót körbekalauzolják a Las Tirajanas borászat létesítményeiben, a főbb borfajtákat bemutatva-kóstoltatva megismertetik vele Gran Canaria egész borkultúráját. Az egyórás program során kóstolt háromféle bor mellé ízelítőt lehet kérni a környék jellegzetes ínyencségeiből: az olajból, a kézműves sajtból, az olajbogyóból, a zöld mártásból és a kenyérből. Hogy az élmény minél teljesebb legyen, érdemes előzetesen bejelentkezni a látogatásra.

Isla Gran Canaria

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE
Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

DISCOVER