Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Bentayga Pincészet

A Bentayga Pincészet Gran Canarián
A Bentayga Pincészet Gran Canarián
A Bentayga Pincészet Gran Canarián

Terméskő építmények

A Bentayga Pincészet a Nublo szikla parkjának csodálatos táján található. Ez a sziget csúcsán található természetvédelmi terület emellett Gran Canaria bioszféra-rezervátuma részét képezi. Az 1000 méternél magasabban fekvő érlelő egy terméskőből épült pince belsejében található, ahol a borok természetes körülmények között, valamint optimális hőmérsékleten és páratartalomban pihennek. Ennek eredménye az exkluzív és egyedülálló bor: a vöröseket és fehéreket egyaránt jellemez az ásványianyag-tartalom, amelyet a szőlőtermő vulkánikus eredetű talaj ad a borhoz.

A pincészetek egész évben látogathatók

A Bentayga Pincészet egész évben látogatható, ahol látogatókat körbevezetik a pincészetben, hogy elmélyedjenek a borászat rejtelmeiben. Ez alól kivétel a szüret időszaka (augusztus második fele és szeptember). A látogatás magában foglal egy sétát a pincészethez legközelebbi, valamint az egyik legmagasabb szőlőskertben, ismerkedést a berendezésekkel, valamint egy kóstolót válogatott borokból.

Isla Gran Canaria

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE
Igen

Igen

DISCOVER