Bodyboardozás a Punta Blanca környékén

Bodyboardozásra kiválóan alkalmas, erőteljes hullámok Tenerife partjainál, természetes környezetben

Bodyboardozásra kiválóan alkalmas, erőteljes hullámok Tenerife partjainál, természetes környezetbenA bodyboardozásra kiválóan alkalmas Punta Blanca Tenerife nyugati partján, Guía de Isora közvetlen közelében található. A sziget egyik legismertebb helyszínén erőteljes hullámok és páratlan természeti környezet várja a sportolni vágyókat. A helyszín haladóknak és profiknak ajánlott, különösen erős széljárás esetén, mivel a rövid lefutású, de heves hullámok figyelemreméltó falakat és csöveket képeznek. Számos helyi szintű versenyt rendeznek ebben a szörfözésre és nehéz mutatványok gyakorlására ideális környezetben.

Haladó szinttől javasolt, bodyboardozásra kiválóan alkalmas helyszín vulkanikus sziklatalaj fölött

A Punta Blanca melletti, vulkanikus sziklatalajon kialakult helyszín megközelítése körültekintést igényel. a talaj nehézsége miatt szörfcipő viseletét javasoljuk. A bodyboardozáshoz leginkább alkalmas körülmények észak-északkeleti, illetve dél-délkeleti széljárás esetén, apálykor vagy közepes dagályszint mellett alakulnak ki, általában az október és május közötti időszakban. A strandon zuhanyzók, parkolási lehetőség, vendéglők és mentőszolgálat áll rendelkezésre.

Localidad
Guía de Isora

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
1
259
13
262
10045