LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Bodyboardozás El Burro környékén

Fuerteventura legnépszerűbb hullámzó vizei
A nyári hónapokban az El Burro környékén található a legtöbb rendszeres hullám. Ez a kellemes helyszín kiváló széllel és hullámokkal várja a vízi sportok szerelmeseit a kezdőktől a profikig, legyen szó szörfről, széllovaglásról, kitesurfről avagy bodyboardról. A helyszín könnyűszerrel megközelíthető, mivel az El Burro egy hosszan elnyúló, részben homokos és részben vulkanikus sziklákkal borított strand Fuerteventura északkeleti partvidékén, mindössze néhány kilométerre Corralejo nyüzsgő turistaközpontjától. Az út mentén számos kiváló parkolási lehetőség nyílik.
Bodyboardozásra alkalmas helyszín Corralejo közelében
Az El Burro strandon leginkább a balra csavarodó hullámok alkalmasak bodyboardozásra, mivel a jobbra csavarodó hullámok nagyon rövidek. A helyszín tökéletes a sporttal való ismerkedésre, ám a hullámtaraj meglovaglása némi tapasztalatot igényel. Erős hullámzás idején vigyázni kell a parti sziklákra. A legjobb körülmények nyáron alakulnak ki, apály idején és észak-északkeleti szél esetén, de télen is jók itt a körülmények, amikor déli, délnyugati vagy nyugati szél fúj.
Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
4
259
13
262
10045