Angry Birds Activity Park

A videojáték öröme tematikus parkban
Az Angry Birds Activity Park az egyetlen olyan szabadidőpark Dél-Európában, mely a közismert, mobiltelefonos videojáték licence alapján készült. Az élménypark abból a célból készült, hogy fejlessze a gyermekek mozgáskészségét, olyan dinamikus feladatokkal, melyek a testmozgást és a szórakozást ötvözik. Ennek megfelelően minden játékterületet úgy terveztek, hogy korosztálynak megfelelően legyen lehetőség a testmozgásra. Játékos paradicsom Mogán településen, Gran Canaria déli részén, ahol családi körben van lehetőség a gyermek erőnlétének fejlesztésére.
Szórakoztató tevékenységek Szülők és gyermekek számára Mogán településen
Az Angry Birds Activity Park területén rengeteg játékterület van, ahol játszani, ugrándozni és kalandozni lehet. A sportemberek számára futball,- kosárlabda- és röplabdapályák állnak rendelkezésre. A pilótaaspiránsok kedvéért pedig pedálos gokartpálya is található itt. Az akrobaták a trambulinokon, görkorcsolyarámpákon és egy Parkour zónában hódolhatnak szenvedélyüknek. Az ügyesebbjei pedig légágyúból lövöldözhetnek gumilabdákat a galád malackákra. Ez ugyanúgy zajlik, mint az eredeti játékban, de szabad levegőn és frissítő vízporlasztók között.
Catering
Localidad
Mogán

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
Címkék
Etiquetas
2
9
14 54805
262
262
10045