La Correa del Almendro

Nyugodt szálloda Arona magasan fekvő részén
A szobákba illatot varázsoló levendulaszálak, virágokkal díszített saláták, üdvözlő üzenetek a reggelinél, bio konyhakert... Ezek a részletek teszik a Tenerife déli részén fekvő La Correa del Almendro szállodát olyan különlegessé. Ez a rusztikus szálloda annyira álomba illő, mint a virágba borult mandulafáinak látványa, az öreg fűzfa melletti kovácsoltvas asztalka és szék, amely ideális sarok az olvasáshoz, vagy a hatalmas birtok tabaibái és fenyőfái közötti elbűvölő kis zugok.
Szobák nagyméretű erkélyekkel és kanári-szigeteki fogásokkal
A tiszta levegő garantálja a nyugalmat az összesen hat szoba mindegyikében. Az egykori magtárban kialakított szobák, a babaházas, nagyerkélyes szobák, illetve a földszinti, udvarra és medencére nyíló, kőfalas-sövényes kialakítású szállások egyaránt különleges hangulattal bírnak. A La Correa del Almendro szállodában minden az újraértelmezésről szól: a némi eleganciával megspékelt bútorok és a hihetetlen ízek bizonyítják mindezt. A vendég gondosan megvariált kanári-szigeteki receptek és egyéb, különleges vegán vagy vegetáriánus fogások közül választhat reggelente.
Airport distance
19.5 km TFS
Parking
Restaurant
WiFi
Pool
Localidad
Arona

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Kérjük, hogy a szobájában környezettudatós módon használja a vizet és a légkondicionáló berendezést. Ha nem szükséges, ne kérje a törülközők és az ágynemű mosását naponta.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- A létesítményeket az ott tartózkodása során felelősen használja, a szálláshely utasításait betartva.
- Tartsa tiszteletben a létesítményben tartózkodó más személyek pihenését.
Címkék
Etiquetas
1
262
262
10045