Hotel Los Realejos

Vidéki kúria apartmanokkal Tenerife északi részén
A szobák mindegyike tulajdonképpen egy különálló lakás, nappalival, konyhával és a kert felé néző üvegablakos galériával, ami még inkább kiemeli Tenerife északi részének szépségeit. Összesen öt darab, tágas és színpompás szoba található itt, amelyek különböző virágok nevét viselik (egyikük például a Lavanda), és retro stílusú, kovácsoltvas lábakon álló fürdőkáddal is rendelkeznek. Los Realejos településen található ez a XVII. századi, rusztikus szállodává alakított kúria, amely kedvező elhelyezkedésének köszönhetően nem csak nyugodt nyaralást, hanem bőséges, XXL méretű reggelit is kínál vendégei számára.
Szállás 14 évesnél idősebb vendégek számára Los Realejosban
Belépve a sárga falú belső udvar fogad a vintage karosszékekkel, egy sárkányfával, egy kanári-szigeteki fenyőből készült lépcsősorral és mezőgazdasági szerszámokkal berendezve. Innen vezet tovább az út az apartmanok felé. Még két helyiséget kell kiemelni: az egyik a reggeliző, ahol mindig van kávé, gyümölcslé és teasütemény, a másik pedig a kis teraszos úszómedence. Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy vacsorát is lehet rendelni, illetve azt sem, hogy ez a szálloda csak 14 évesnél idősebb vendégeket fogad.
Airport distance
32.4 km
Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Localidad
Los Realejos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Kérjük, hogy a szobájában környezettudatós módon használja a vizet és a légkondicionáló berendezést. Ha nem szükséges, ne kérje a törülközők és az ágynemű mosását naponta.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- A létesítményeket az ott tartózkodása során felelősen használja, a szálláshely utasításait betartva.
- Tartsa tiszteletben a létesítményben tartózkodó más személyek pihenését.
Címkék
Etiquetas
1
262
262
10045