Hotel Finca San Juan

Falusi házacskák San Juan de la Rambla központjában
Első ránézésre hétvégi háznak tűnik, vagy olyan családi háznak, amelyben pár napot el lehet tölteni. Ezt az érzetet kelti a Tenerife északi részén, a takaros San Juan de la Ramblában található Hotel Finca San Juan. Jellegzetes terméskő házai, fehér oszlopos tornácaikkal és kicsiny kertjeikkel a Tenerife, La Palma, La Gomera és El Hierro névre hallgatnak. Derűs és vidám környezetben, egy nyugodt lakóövezetben találunk rá erre a rejtett kincsre.
Los Silos legjobb helye egy brunch elfogyasztásához
Az ínyencek is megtalálják itt a maguk számítását, lévén hogy a Finca San Juan esetében a brunch egy külön fogalom: rántották, frissen készült sütemények, sajtok vagy bajor virslik... a német hagyományt idéző ízek és méretes fogások, amelyeket kérésre a szoba teraszán is szervíroznak. Ezen kellemes felfedezést követően lehetőség van a temperált medence és a terasz használatára napozás céljából, akkor is ha nem vagyunk vendégek. Mindezt úgy, hogy közben a Teide tárul a szemünk elé. És ezek után ki ne akarna visszatérni ide?
Airport distance
41.2 km
Gym
Parking
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Spa
Localidad
San Juan de La Rambla

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Kérjük, hogy a szobájában környezettudatós módon használja a vizet és a légkondicionáló berendezést. Ha nem szükséges, ne kérje a törülközők és az ágynemű mosását naponta.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- A létesítményeket az ott tartózkodása során felelősen használja, a szálláshely utasításait betartva.
- Tartsa tiszteletben a létesítményben tartózkodó más személyek pihenését.
Címkék
Etiquetas
1
262
262
10045