Cortijo San Ignacio Golf

Andalúz ihletésű szálloda Teldében
Jegeskávé szürcsölgetése egy fákkal és magas banánpálmákkal körbevett medence lábánál, hátrahagyva a mindennapi hajtást. Mindez Gran Canaria keleti részén, Teldében vár Önre egy olyan különleges szállodában, amely régen jezsuita kolostor volt. Kanári-szigeteki stílusú elülső, és andalúz ihletésű hátsó homlokzat, amely egy csodálatos egyveleget alkot. Ez a Cortijo San Ignacio Golf szálloda, a golfozás szerelmeseinek Mekkája: egy 18 lyukas golfpálya mellett található, ideális oázis a külvilágtól való elvonuláshoz.
Növényzettel körbeölelt medence, verandával és lounge bárral
Ez a hotel minden részletében ámulatba ejtő, és ideális környezet a napozáshoz a medencénél, a természet ölelésében. Mindezt a veranda és a lounge bár teszi teljessé. A kúriában természetesen lehetőség van a központi, kanári-szigeteki ihletésű udvar hatalmas fája alatti pihenésre, ahol egy fából faragott balkonsor és egy kút is található. Ha még több nyugalomra vágyik, a legjobb, ha a kis házikóban száll meg: négy fényárban úszó szoba, a recepciótól kicsit távolabb megbújva, korabeli bútorokkal.
Airport distance
12.4 km
Golf field
Parking
Restaurant
Room service
Trekking routes
WiFi
Pool
Localidad
Telde

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Kérjük, hogy a szobájában környezettudatós módon használja a vizet és a légkondicionáló berendezést. Ha nem szükséges, ne kérje a törülközők és az ágynemű mosását naponta.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- A létesítményeket az ott tartózkodása során felelősen használja, a szálláshely utasításait betartva.
- Tartsa tiszteletben a létesítményben tartózkodó más személyek pihenését.
Címkék
Etiquetas
2
262
262
10045