Cueva Pintada

Sétáljon a kanári-szigeteki őslakosok településén
Gran Canaria északi részén, Gáladarban található a Cueva Pintada Múzeum és Régészeti Park, ahol a kanári-szigeteki őslakosok által épített házakat tekintheti meg. Múzeummá alakították, így aki szeretné testközelből megismerni a történelmet, annak kihagyhatatlan látnivaló. A prehispán településen keresztül vezető pallókon sétálva eljuthatunk a Cueva Pintada-ig, azaz festett barlangig és beléphetünk a múltba a barlangrajzok segítségével. Felejthetetlen élmény, ahogyan az eredeti régészeti felfedezések között sétálhatunk, melyek nem rekonstrukciók, hanem valódiak.
Múzeum, ahol közelről láthatja a barlangrajzokat
Gáldar barlangja, a Cueva Pintada keddtől vasárnapig várja a látogatókat tárlatvezetéssel, ahol elmagyarázzák a régészeti park és megőrzésének titkait. A múzeumban van egy üveggömb, amely révén a látogatók testközelből ismerhetik meg a barlangrajzokat anélkül, hogy azok megsérülnének. Továbbá a legkisebbek különböző műhelyekben ismerkedhetnek a történelemmel. Tájékoztató táblák és audiovizuális vetítések teszik teljessé az élményt.
Wifi
Is accessible

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Ne használjon vakut a fotózáshoz. A vaku használata károsíthatja a művészeti és kulturális értékkel bíró műtárgyakat.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A kiállítótermekben ne étkezzen.
- Ügyeljen arra, hogy a hátizsákjával vagy kézitáskájával ne ütközzön neki semminek, miközben sétál.
- Igyekezzen csendben maradni vagy halkan beszélni, hogy ne zavarja a többi látogatót.
2
11
262
10045