Kitesurfözés Jameos del Agua környékén

Több mint háromméteres hullámok Lanzarotén
Jameos del Agua Lanzarote északi részén, lenyűgöző vulkanikus környezetben található. Ezt a helyszínt kifejezetten a legtapasztaltabb sportolóknak javasoljuk, akik az év minden napján, de különösen tavasszal és nyáron ideális körülményeket találhatnak itt a kitesurfözéshez. A szél jellemzően északkeleti irányba fúj, gyors és hosszú, balra csavarodó hullámokat keltve, amelyek egyes szakaszokon akár háromméteresre is megnövő falakkal körbevett csöveket képeznek.
Ideális helyszín haladó kitesurfözőknek
Fontos tudni, hogy a vízbe való be- és kilépés némi gyakorlatot igényel, különösen dagály idején, így ezt a helyszínt leginkább a haladó kitesurfözőknek ajánljuk. Mivel a helyszín Jameos del Agua turistaközpontban található, a járműveket a központ parkolójában lehet hagyni, ha a strandra vezető út le van zárva.
Localidad
Haría

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
3
259
13
262
10045