Puerto del Carmen

Vendéglők széles választéka a kishajókikötőben
A Lanzarote déli partján, Puerto del Carmen óvárosában található jachtkikötő 117 kikötőhellyel várja a legfeljebb 26 méter hosszúságú hajókat. A mólón „travelift”, daru és szárazdokk vehető igénybe, a pontonokba pedig be van vezetve az ivóvíz és az áram. A közeli vendéglők némelyike közvetlenül a kikötőből nyílik, lehetővé téve a helyi különlegességek élvezetét anélkül, hogy különösebben el kellene távolodni a hajótól. A halvendéglők a napi fogásból, helyi receptek alapján készített ínyencségekkel várják a vendégeket.
Kereskedelmi zóna a kishajókikötő közelében
A műszaki szolgáltatásokat és időjárási információkat kínáló jachtkikötőben apálykor 1,5 méteres a merülés. A jachtkikötő mindössze ötpercnyi sétára fekszik a bevásárlóközpontok széles választékától és a több mint egy kilométer hosszan húzódó, aranyszínű homokkal borított, gyakorlatilag hullámmentes Playa Grande strandtól.
Lashings
60
Max draught
1,5 m.
Max length
26 m.
Drinkable water
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Tias
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelős módon használja és mindig tartsa be a kikötő vagy partszakasz személyzetének utasításait.
- Ne lépjen be, vagy ne menjen keresztül olyan területekre, ahol ez nem engedélyezett.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
3
255
13 256
262
10045