Utazás a Kanári-szigetekre februárban

Még nem tudod, hova utazz februárban? Hogy mi a legjobb úti cél a téli üdüléshez? A Kanári-szigeteken az enyhe éghajlatnak köszönhetően egy csodás tengerparton napozhatsz vagy anélkül ünnepelheted a karnevált, hogy a rossz idő miatt aggódnál. Na mit szólsz?

Contenido

Mi más jellemző jobban a Kanári-szigetekre, mint a Karnevál? Hozd a jelmezed és használd ki az utazást arra, hogy utcai zenészekkel és felvonulókkal együtt szórakozz a csak nagy bulikedvelőknek való hangulatban. Itt a karnevál ünneplését igen komolyan vesszük, és biztosak vagyunk benne, hogy gáláinktól még a szavad is eláll majd. A leginkább figyelemre méltó a Tenerifei Karnevál Királynői Gálája és a Drag Queen Gála Las Palmas de Gran Canarián.

Imagen
Carnaval
Carnaval
Contenido

Ha februárban kettesben szeretnél meleg helyre utazni, a Kanári-szigeteken megtalálod a tökéletes szállást és a legromantikusabb programokat. Fedezzétek fel a bájos hotelek egyikét, és egy eldugott öbölben érezzétek úgy, hogy ti vagytok az utolsó emberek a világon, vagy tegyetek nagy sétákat a szigetek ösvényein a legszebb naplementét keresve. Egy utazás, amely új fejezetet jelent szerelmetek történetében.

Imagen
Amanecer en Playa de Famara
Amanecer en Playa de Famara
Contenido

A romantikus programok után pedig jöjjön egy olyan program, amely biztosan rabul ejt majd. A Kanári-szigetek februárban tökéletes úti cél a mandulafák fehér és rózsaszín virágainak megcsodálására, melyek semmihez nem hasonlítható látványa végig elkísér a Kanári-szigetek ösvényein tett gyalogos vagy kerékpáros kirándulásaid során.

Tudtad, hogy tiszteletükre több ünnep is létezik a szigeteken? Látogass el Puntagordára La Palma szigetén, Tejedára Gran Canaria szigetén, vagy Santiago del Teidére Tenerifén.

Imagen
Tejeda, Gran Canaria.
Tejeda, Gran Canaria.
Contenido
  • Paróka
  • Álarc