Utazás a Kanári-szigetekre Áprilisban

Az április a rövidebb vakációk időszaka, mielőtt még elkezdődne a hosszú nyári vakáció. Ha csak kevés nap áll rendelkezésedre, akkor a legjobb, amit tehetsz, hogy emlékezetessé teszed őket. Kezdetnek egy kis strandolás a tengerparton, amiből itt mindenki megtalálja a kedvére valót. Majd jöhet egy túra a vulkánok között vagy séta egy bájos kis falu utcácskáin. Folytassuk? Itt találsz néhány ötletet áprilisra.

Contenido

Ha az az álmod, hogy meglesd ezeket az állatokat a szabadban, használd ki a szigeteken töltött vakációdat és ismerd meg őket személyesen. A szigetek 23 különböző cetféle útvonalába esnek bele, ilyen cetfélék például a nagy ámbráscetek, a barázdásbálnák, sőt hat delfinfaj is.

Azt javasoljuk, hogy olyan hajón utazz, amelyeken a Barco Azul megkülönböztető jelzés található, mert ezek a hajók garantálják a bálnák jólétét. És ne feledd, hogy a védelmük érdekében tilos őket etetni és fürdeni velük.

Imagen
Calderón
Calderón
Contenido

Gyerekekkel utazol a Kanári-szigetekre? A szigetcsoport természetes medencéi tökéletes lehetőséget nyújtanak a nyugodt fürdésre, és közben a táj szépségét is élvezhetjük. Ezt a kivételes élményt ne hagyd ki az utazásod során. Fedezd fel Lanzarote szigetén a Caletón Blanco kristálytiszta vizeit, a meseszép látványt nyújtó Puertito de Lobos-t, mely 20 perces sétahajózással közelíthető meg Fuerteventurából vagy a Charco del Conde-t La Gomera szigetén, ahol egy csodálatos napot tölthettek el a családdal. Minden szigeten vannak érdekes lehetőségek!

Imagen
Abril - Charco - Piscina natural
Abril - Charco - Piscina natural
Contenido

Immár több mint 20 éve, hogy a siklóernyőzés szerelmesei áprilisban összegyűlnek El Hierro szigetének nemzetközi siklóernyős találkozóján. A világ minden országból érkeznek pilóták, hogy élvezzék a passzátszeleket és a sport számára ideális terepet, beleértve a világ elit akrobatikus siklóernyőseit. Ezért ha a kanári-szigeteki vakációd alkalmából szeretnéd megnézni a legelképesztőbb légi piruetteket, csak tekints fel az égre, és kémleld az El Golfo völgyének egét.

Imagen
Abril - Parapente
Abril - Parapente
Contenido
  • Kamera
  • Távcső