Szórakozás a tengeren

Contenido

A kalandok nem érnek ám véget a szárazföldön: ha az Ön számára a kikapcsolódás egyet jelent a tengerrel, akkor a legjobb helyen jár: találkozhat az óceán lakóival, bérelhet hajót vagy jet-skit, vagy a szelek szárnyán is útra kelhet. Mindegy, hogyan hódol a szenvedélyének, a Kanári-szigeteken mindezt egy profi, felkészült csapat segíti, akik mindenkor a rendelkezésére állnak.
 

Kezdődjön a kaland!

Contenido

Egy nap a strandon, csobbanás nélkül? A Kanári-szigetek vizében felfrissülhet egy jó napozás után, mivel a hőmérséklete egész évben kb. 20 ºC körül mozog.
 

Contenido

Szemüveget, légzőcsövet, békatalpat fel, és irány a víz. Végre közelről is megszemlélheti az Atlanti-óceán barátságos élőlényeit. A snorkeling légzőcsöves búvárkodás ideális vízi időtöltés, és még csak felszerelést sem kell magával vinnie: a parton számos helyen minőségi felszerelések bérlésére van lehetőség.
 

Contenido

Kristálytiszta víz, szél és egy szörfdeszka... ugyan ki nem álmodott még erről?

Ha vonzza a szörfös életmód, akkor higgye el, a legjobb helyen jár! Az enyhe időjárásnak köszönhetően az év minden szakában lehetőség van szörf, bodyboard vagy paddle surf oktatásokon való részvételre, illetve felszerelés bérlésére. Ezenkívül a passzátszeleknek köszönhetően a Kanári-szigetek tökéletes a kitesurf és a windsurf kipróbálásához is.
 

Contenido

A Kanári-szigetek vulkanikus eredetűek, és a magma által létrehozott változatos formák még látványosabbak a tengerből nézve. Egy tengeri kajakos kirándulás során eljuthat olyan, eddig megközelíthetetlennek hitt barlangokba és eldugott kis öblökbe, ahol a víz és a napsütés új élményekben részesítik majd.

De ha erősebb szélre és végtelen szabadságérzetre vágyik, akkor jet-skit is bérelhet, és teljes sebességgel szelheti a habokat.
 

Contenido

A Kanári-szigetek több mint 26 cetfélének nyújtanak otthont. Kis szerencsével láthat itt delfineket, ámbrásceteket, barázdásbálnákat... a Kanári-szigeteken kiugróan magas az észlelések száma, mivel számos állandó kolónia lakik errefelé. Ha hajóval szeretné megközelíteni ezt a különleges helyet, válassza a Barco Azul hajóit, amelyek biztosítják az állatok nyugalmát. Ne feledje: a kirándulások alkalmával az állatok etetése és a velük együtt való úszás tilos.
 

Contenido

A hullámok lágy morajától kísért vacsorát követően a szórakozásé a főszerep: a kalandos tengerparti napokat varázslatos éjszakák követik. A Kanári-szigeteken bármikor ihat egyet vagy táncolhat a szabad ég alatt, mivel a kellemes éghajlatnak köszönhetően erre az év minden napján lehetőség van. Kezdődik az éjszaka... de hogy fog véget érni?