Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Egyik szigetről a másikrakörben a szigetcsoportban

Válassza ki azt a szigetet, ahonnan indulni szeretne

La Palma El Hierro La Gomera Tenerife Gran Canaria Fuerteventura Lanzarote La Palma El Hierro La Gomera Tenerife Gran Canaria Fuerteventura Lanzarote

Válassza ki azt a szigetet, ahonnan indulni szeretne

Válassza ki azt a szigetet, ahova menni szeretne

A Kanári-szigeteken számos utazási lehetőséget igénybe vehet, és gyorsan és könnyen eljuthat az összes szigetre. Mindenhol vannak különböző vállalatok által üzemeltetett repülőterek és kikötők, és számos útvonal közül válogathat. Emellett a távolságok olyan kicsik, hogy nem telik sok időbe eljutni az egyik helyről a másikra.

REPÜLŐVEL

A szigetcsoportot 8 repülőtér szolgálja ki, amelyek összekapcsolják az összes szigetet. A repülési idő minden esetben kevesebb, mint egy óra, és a járatok gyakran indulnak egész nap.

A következő társaságoknál foglalhat jegyet:

HAJÓVAL

A szigetek közötti közlekedés hajóval általában olcsóbb, és olyan élményeket is kínál, mint a delfinek és a bálnák megfigyelése. A szigeteket összekapcsoló különböző hajótársaságok hajóival kelhet át egyik szigetről a másikra. A járatok sűrűn indulnak, a viteldíjak elfogadhatók. Lehetőség van a szigetcsoport körbehajózására is sétahajóval.

KIRÁNDULÁSOK

A szomszédos szigetek meglátogatására további lehetőséget kínálnak az egynapos szervezett túrák, hajóval vagy vitorlással. Ha ezt választja, úgy ismerkedhet meg az új helyekkel, hogy nem kell éjszakára is maradnia.

Kirándulások a szigetek között