Playa Blanca

Úti cél Lanzarote déli részén a pihenésre vágyóknak

A Playa Blanca nyugodt és laza hangulatával Lanzarote déli részén ideális pihenést biztosít. A napfényes parton elheverni vagy egy nyugodt sétát tenni a tengerparti sétányon, élvezve a délután hangulatát - kiváló ötletek energiáink feltöltésére. Ennek a Timanfaya Nemzeti Parkhoz és Papagayo partjaihoz közeli településnek a sportkikötőjéből hajón eljuthatunk Fuerteventura-szigetére.

A szabadidő és az óceán élvezete a Playa Blancán

A Playa Blancán mindenki megtalálja a magának tetsző strandokat, melyek az év minden napján várják a látogatókat. A közelükben hotelek minden kategóriájából választhatunk és az éttermekben új erőre kaphatunk.Délután pedig, miközben a divatos üzletekben válogatunk vagy a napot tökéletessé tévő energetizáló kávénkat fogyasztjuk, belélegezhetjük az óceán friss levegőjét.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Port
Localidad
Playa Blanca

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
Címkék
Etiquetas
3
9
262
262
10045