Playa del Inglés

Szórakoztató nyaralás az egész családdal

A Playa del Inglés Gran Canaria déli részén tökéletes ahhoz, hogy aktív pihenésben legyen részünk: ideális a nagy sétákhoz a parton vagy a kajakozáshoz. Az aktívabbak számára egy szórakoztató reggel eltöltéséhez lehetőség van jet ski bérlésre, majd a tengerparti sétány egyik éttermi ebédje után délután az egész családdal elkirándulhat a maspalomasi dűnékhez. És ha még mindig maradt energiája, elmehet az egyik ismert zenés szórakozóhelyre táncolni egyet.

Kis bárok és szórakozási lehetőségek a parton

A part tökéletes a fürdőzéshez és a napozáshoz, ám egy frissítő italt is megihatunk egyik kis bárjában, amíg a kisebbek egész nap a homokban játszanak. A számos hotelben felkínált szórakozási lehetőségeknek és a területen található tematikus parkoknak köszönhetően a gyerekek is nagyon jól szórakoznak itt. A Playa del Inglés-en kirándulásokra is befizethetünk, Gran Canaria-szigetének felfedezéséhez.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Localidad
Playa del Inglés

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
  • Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
  • Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
Címkék
Etiquetas
2
9
262
262
10045