Maspalomas

Pihenés az óceán és a dűnék között Gran Canarián

Kevés olyan hely van Gran Canarián, ahol az ég, az óceán és a homok olyan földi paradicsomot teremt, mint Maspalomas partja, a sziget déli részén. A régi világítótorony mellett sétálva a turista ellátogathat az itteni üzletekbe vagy pihenésképpen finomságokat kóstolgathat, anélkül, hogy egy pillanatra is szem elől tévesztené az óceánt. A szél és a homok minden nap újabb és újabb tájat teremt, amelyekben délutánonként elgyönyörködhetünk az óceánparton.

Egy nyugodt óceánparti strand az Atlanti-óceánon

A part kényelme és a szolgáltatások Maspalomasban biztosítják a lehető legnyugodtabb pihenést és felüdülést az idelátogatók számára. Egyedi hangulatával elbűvöli mindazokat, akik nyugalmas vakációzást keresnek egy olyan helyen, ahol a szálláshelyek nagy választékában bővelkedhetnek. Partjának homokdűnéi sivataghoz hasonlítanak, ahol hagyjuk, hogy az érzéseink irányítsanak és elfelejtjük a nagyvárosi forgatag nyüzsgő mindennapjait.

Accommodations
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
LMBTI
Localidad
Maspalomas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
  • Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
  • Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
Címkék
Etiquetas
2
9
262
262
10045