LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Corralejo

Pihenés La Oliva felejthetetlen táján
Corralejo Fuerteventura északi részén található, szemben az Islote de Lobos kis szigetével, melynek sziluettje az égen tisztán kirajzolódva hozzájárul a táj egészéhez. El is látogathatunk ide Corralejo kikötőjéből, ahonnan indulnak hajók Lanzarote-szigetére is. Tengerparti hangulatú óvárosában sétálgatva az éttermekben megkóstolhatjuk a helyi borokat és a frissen fogott halakat.
Szörf és kyte-szörf a nemzetközi éttermek közelében
Hogy formába lendüljünk, mi sem jobb, mint egy kis szörf vagy kyte-szörf gyakorlása, mely a tökéletes feltételek megvalósulásának köszönhetően igen gyakori sport Corralejo egyes területein.Fehér homokos tengerpartja közvetlen közelében kávézókra és éttermekre találunk, ahol feltöltődhetünk, mielőtt tovább élveznénk a hely kellemes klímáját. A szállások közül hotelek és luxusvillák kínálatából választhatunk, melyek biztosítják a nyaralás kitűnő élményét.
Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladék hozzájárul a rágcsálók és a kóbor macskák elszaporodásához, amelyek komoly veszélyt jelentenek a vadon élő állatokra.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
Címkék
Etiquetas
4
9
262
262
10045