Los Charcones de Gran Canaria

Egy felejthetetlen tó Gran Canarián

Bárki, aki a Los Charcones-t az idevezető útról még azelőtt megszemléli, hogy lesétálna hozzá, meglepődik majd méretén és az Atlanti-óceán közelében található nyugodt fürdőin.A Gran Canaria északi részén fellelhető két nagy tó vizében pedig mindenestül kiélvezheti a napsütést és az óceánt.Arucas szép községe a sziget egyik legnagyobb és leglátványosabb felújított természeti medencéjét ajándékozza nekünk. Két tó, melyek felülről egy istenek által megrajzolt emberi formára emlékeztetnek.

Nagy méretű medence Gran Canaria északi részén

A főútvonal mentén, közel számos városi központhoz egy könnyen megközelíthető, parkolóval, napozóterasszal, éttermekkel és számos közeli szolgáltatással ellátott fürdőhelyre találunk. Az apálykor tökéletes sétára hívogató oldalfal és a sziklákból álló nagy kerítés megfelelő védelmet biztosítanak az Atlanti-óceán ereje és zúgása ellen. A közeli tavakban és öblökben pedig elmerülhetünk, ha a hullámzás engedi. A helyszín a fürdőzés előtt messzebbről megszemlélve emberi fejre emlékeztető formára emlékeztet, mely megállásra hívogat.

Környezet
Városi
Parking
Solarium
Kids zone
Solo en verano
Csendes vizek
Localidad
Bañaderos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A zuhanyzókban ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
- Sok természetes medencébe tilos a háziállatot bevinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
2
9
262
10045