Pirámide de Arona

Zenei előadások Tenerife déli részén

A Pirámide de Arona bemutatóterem Tenerife déli részén, a Playa de las Américas strandon található. Egész évben helyet ad kiállításoknak, előadásoknak és egyéb eseményeknek. A Pirámide de Arona auditóriumában rendszeresen szerveznek zenei és táncos előadásokat, melyekre a turisták és a helybéliek is egyaránt kíváncsiak: vétek lenne kihagyni egy ilyen élményt, ahol a művészet a legmodernebb hang- és fénytechnológiákkal ötvöződik.

Tökéletes este egy egyedi hangversenyteremben

A Pirámide de Arona közelében szállodák és éttermek találhatók: a világon egyedülálló előadások ebben a lenyűgöző hangversenyteremben, majd ezt követően helyi és nemzetközi specialitások fogyasztása a helyi éttermek valamelyikében... elengedhetetlen élmények egy felejthetetlen estéhez. Mindez a strand közelében, a hullámok morajával a háttérben és a kellemes éjszakai hőmérséklet mellett, Tenerife déli részén.

Catering
Is accessible
Localidad
Arona
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
Címkék
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045