Castillo de San Miguel

Lakoma középkori stílusú lovagi tornával, Tenerife déli részén
Az impozáns Castillo de San Miguel Tenerife déli részén, Los Cristianos közelében található. Az ide látogatók egy Középkori időutazás keretében egy autentikus lakomán, valamint lovagi tornán és játékokon vehetnek részt. A ház legkisebb látogatói megcsodálhatják a lovak erejét és a kardok ragyogását, habár az egész család szurkolhat a lovagnak, aki őket képviseli a tornán, illetve együtt nevethetnek a csetlő-botló udvari bolondon is.
Előadások és élőzene, egy szórakoztató este összetevői
A lovagi torna és a lakoma végeztével a Castillo de San Miguel grófjai vezetésével a vendégek a tágas Salón de Baile (táncterem) felé vehetik útjukat. Az akrobatikus, balett- és capoeira mutatványok megszokott eseménynek számítanak ebben a teremben, ahol a muzsika az elsőrangú főszereplő. A Castillo de San Miguel látogatóinak szórakoztató és nehezen felejthető estében lehet részük, akár családdal, akár barátokkal érkeznek.
Localidad
San Miguel de Abona
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
Címkék
Etiquetas
1
9
14 54805
262
262
10045