Aqualand Costa Adeje

A legjobb delfin show a világon

Az Aqualand Costa Adeje aquaparkban a Kanári-szigeteken egyedülálló delfin „showban” lehet része. Az International Association of Marine Animal Trainers, tengeri állatidomárok nemzetközi szövetsége a világ legjobb delfin showja címmel tüntette ki az előadást, amely lenyűgözően mutatja be a delfinek intelligenciáját, erejét és ügyességét gyorsaságuk, elképesztő ugrásaik és akrobatikus légi mutatványaik révén. A Tenerife déli részén található Aqualand Costa Adeje ideális egy szórakoztató nap eltöltésére különböző vízi látványosságok és medencék között.

Aquapark és spa Tenerifén

Itt a legkisebbek tapasztalt életmentő csapat mellett játszhatnak a hullámfürdőben, képzeletbeli kastélyokban és sárkány formájú csúszdákon. A felnőttek pedig pihenhetnek a spa fürdőben a szabad levegőn, meleg vízű jacuzziban és hidromasszázs zuhanyok alatt, pihenhet egy kényelmes nyugágyban a medencék mellett vagy lebeghet egy úszógumin a Lava River nyugodt vízesésein. Az Aqualand Costa Adeje tökéletes a fáradalmak kipihenésére és a gondok elfelejtésére.

Catering
Offers
Parking
Shows
Is accessible
Localidad
Adeje
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
  • Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
Címkék
Etiquetas
1
9
54805
262
262
10045