Mundo Aborigen

Tematikus park, amely bemutatja az őslakosok életét

A Kanári-szigetek történelmét és kultúráját bemutató Mundo Aborigen Gran Canaria déli részén, a Fataga-szurdokban, a Parque Natural de Ayagaures területén található. A mindennapi jeleneteket bemutató díszleteknek és a több mint száz, valós méretű figurának köszönhetően a látogatók közelebbről megismergetik a szigetvilág első lakosainak életmódját.

Szabadtéri múzeum, Gran Canaria lenyűgöző látképével

A Fataga-szurdok lenyűgöző tájképe ideális háttér ennek a szabadtéri múzeumnak, amelyben megismerhetjük a sziget őshonos kultúrájának titkait, miközben élvezzük a kellemes kilátást és éghajlatot. A legkisebbek biztosan élvezni fogják a természet közelségét, és a Mundo Aborigen kutyáival, malacaival és kecskéivel folytatott játékot, míg a nagyobbak megismerhetik, hogy milyen volt az élet a Kanári-szigeteken több mint 2000 évvel ezelőtt.

Parking
Localidad
Fataga
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
Címkék
Etiquetas
2
9
54805 14
262
262
10045