Cactualdea Park

Európa legnagyobb kaktuszparkja

Hat méter. Ennyi a Cactualdea Park legnagyobb kaktuszának magassága, amely kétségtelenül a kertről készült fotók egyik főszereplője. Európa legnagyobb kaktuszparkjába belépve a legkevesebb amit tehet, hogy megcsodálja az itt élő több mint 1200 faj legnagyobb példányait. 15000 négyzetméteres terület La Aldea de San Nicolás településen, Gran Canaria nyugati részén, mely egy kb. egy órás, erőteljes és szórakoztató gyalogtúra alkalmával bejárható.

Kaktuszkert pálmafákkal, aloékkal, pávákkal és teknősökkel

A Cactualdea parkban olyan egzotikus helyekről származó tövises növények leltek otthonra, mint például Madagaszkár. Csobogó víz hangja közepette lépünk be az amfiteátrumba, a mesterséges vulkán kitörése jelöli azokat a lépcsőket, melyek ebbe a gyönyörű kertbe vezetnek. Hosszú kőúton jutunk el a kaktuszkertbe, ahol számtalan újabb kaktuszt fedezhetünk fel pálmafák, aloék gyűrűjében, melyek az itt barangoló pávákkal, kacsákkal, teknősökkel és szamarakkal osztoznak az élettéren. Ezután jön a barlang meglátogatása, falatozás a bár teraszán vagy szuvenírek vásárlása.

Catering
Parking
Is accessible
Localidad
San Nicolás de Tolentino
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
  • Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
Címkék
Etiquetas
2
9
14 54805
262
262
10045