Villa Ariadna

Nyaralás egy régi házban, BBQ, kertek és úszómedence

Ha már elhagyott számos terméskő házat és felfelé vette az irányt, akkor a Güímart átszelő autóúton a Villa Ariadna rusztikus szálloda fakapujához érkezhet. Nagy, sárga színű ház, amely tökéletes választás a barátokkal, családdal töltött nyugodt nyaraláshoz. Tenerife délkeleti részén található ez a kis hatszobás szálloda, amely ideális a pihenéshez, napozással egybekötött olvasáshoz a tornácon, a fedett medencében való felfrissüléshez vagy a kerti sütögetéshez.

Kirándulás a Badajoz szurdokvölgybe

Az ajtón kilépve jó választás, ha a legendás, gazdag történelemmel megáldott és varázslatos Badajoz szurdokvölgy felé vesszük az irányt, amelyet babérlombú ligetek és kanári-szigeteki fenyők tesznek még szebbé. Ha mégis a maradás mellett döntünk, egy teával és kávéval megrakott tálalókocsi áll rendelkezésünkre a kényelmes kandallószobában folytatott cseverészéshez. Nem probléma az ebéd és a vacsora sem, mivel a falu számtalan bárjában nagyon jókat lehet enni: kiemelendő a kecskehús, amely a terület egyik fő specialitása.

Parking
Room service
WiFi
Pool
Localidad
Güímar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Kérjük, hogy a szobájában környezettudatós módon használja a vizet és a légkondicionáló berendezést. Ha nem szükséges, ne kérje a törülközők és az ágynemű mosását naponta.
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
  • A létesítményeket az ott tartózkodása során felelősen használja, a szálláshely utasításait betartva.
  • Tartsa tiszteletben a létesítményben tartózkodó más személyek pihenését.
Címkék
Etiquetas
1
262
262
10045