Hotel Caserío de Los Partidos

Szállás a Teno tájvédelmi körzet szívében

Az El Caserío de Los Partidos csodálatos falusi környezetben, a Teno tájvédelmi körzet szívében fekszik, de van még valami, amit érdemes kiemelni: az, hogy nem kell hajnalban kelni a reggelihez. Más szóval, a reggelit akkor szervírozzák, amikorra a vendég azt kéri... Tenerife északnyugati részén ez már csak így megy. A luxust csak tovább fokozzák a XVII. századi kőfalak, a friss levegő. Más egyéb? Hátizsák a vállra, és irány a természet!

Hotel a természet ölelésében, 1000 méter magasan

400 méter földúton való gyaloglás után akadunk rá erre a falusi házra, amelyet körbeölel a mező és a Teide sziluettje Az 1000 méter magasan lévő ház kőfalas szobáinak menedékében garantáltan jóízűt lehet aludni, különösen akkor, ha előtte megcsodálta a Lagos de Erjos tavait, vagy Santiago del Teide mandulafáit, amelyek a szálloda tőszomszédságában találhatók. A napot fatüzelésű kemencében sült húsételekkel és a híres „flan de turrón” desszerttel tehetjük teljessé.

Restaurant
Room service
Localidad
El Tanque

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Kérjük, hogy a szobájában környezettudatós módon használja a vizet és a légkondicionáló berendezést. Ha nem szükséges, ne kérje a törülközők és az ágynemű mosását naponta.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- A létesítményeket az ott tartózkodása során felelősen használja, a szálláshely utasításait betartva.
- Tartsa tiszteletben a létesítményben tartózkodó más személyek pihenését.
Címkék
Etiquetas
1
262
262
10045