Gara Hotel

Kanári-szigeteki stílusú kúria Garachico központjában
Fontos ékköve a régi fából készült díszítés, bár van néhány apró motívum, ami megtöri ezt az egységet: néhány takaros kis ventilátor, és friss virággal teli váza a szobákban. A Gara Hotel vendégeinek kényelme mindenek előtt áll. Tenerife északi részén, az elbűvölő Garachico faluban található ez a XVIII. századi kúria, amelynek égszínkék, nagy fazsalus homlokzata igazi kanári-szigeteki stílusjegyeket tükröz, akárcsak nyugodt és csodaszép belső udvara, ahol egy kávézó kapott helyet.
Naplementék a teraszon, kilátással Caletón felé
Számos üdítő dolog található ezen a közeli búvóhelyen, ahol a napok ínycsiklandó tejes-gofiós (pirított gabonalisztes) reggelivel kezdődnek. Ezek egyike a terasz, ahonnan az utánozhatatlan naplementék ezerszínű természetes látványban részesítenek. Ez a kiemelt helyen lévő emelvény, amely a béke szigete, az El Caletón természetes medencéi felé néz, ahol mindenképp érdemes csobbanni egyet, de csak miután elfogyasztottunk egy ízletes halétket a tengerparti sétány egyik éttermében.
Airport distance
51.8 km
Restaurant
Room service
WiFi
Spa
Localidad
Garachico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Kérjük, hogy a szobájában környezettudatós módon használja a vizet és a légkondicionáló berendezést. Ha nem szükséges, ne kérje a törülközők és az ágynemű mosását naponta.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- A létesítményeket az ott tartózkodása során felelősen használja, a szálláshely utasításait betartva.
- Tartsa tiszteletben a létesítményben tartózkodó más személyek pihenését.
Címkék
Etiquetas
1
262
262
10045