LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Mahoh

Falusi udvarház Fuerteventura északi részén
Az olyan autentikus helyek, mint Mahoh, csak lelkiismeretes alkotó tevékenység folytán jöhetnek létre. Ez a felújított vidéki ház egyesíti a kő egyszerűségét és a fa nyújtotta melegséget, tökéletesen illeszkedve ezáltal a kopár és letisztult fuerteventurai tájképbe. A sziget északi részén található szálloda hamisítatlan vidéki bűbáját a naplementék adják, amelyek a környező hegyekbe épült malmokból is megtekinthetők. Itt nincs recepció, viszont lovak, veteményesek és nyugalom igen.
Jellegzetes kanári-szigeteki étkeket kínáló étterem
Vulkanikus homokra telepített kert – innen tökéletesen láthatók éjszakánként a csillagok. Az épületeket pedig elszórva kaktuszok szegélyezik. A fenséges pálmaliget a kilenc, rusztikus berendezésű szoba bármelyikéből megcsodálható. Mahoh kínálata azonban itt még nem ér véget: lovakkal teli istálló, bámulatos tájkert, takaros kis medence és klasszikus könyvekkel teli könyvtár is helyet kapott itt. A nagy műgonddal készített kanári-szigeteki ételeket (pl. kecskegida) kínáló étterem mindössze néhány lépésre található innen, de ha 10 percet autózik, természetesen az El Cotillo fantasztikus strandjai is hívogatják.
Airport distance
32 km
Environment
Vidéki
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Localidad
Villaverde

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Map of Mahoh
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Kérjük, hogy a szobájában környezettudatós módon használja a vizet és a légkondicionáló berendezést. Ha nem szükséges, ne kérje a törülközők és az ágynemű mosását naponta.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- A létesítményeket az ott tartózkodása során felelősen használja, a szálláshely utasításait betartva.
- Tartsa tiszteletben a létesítményben tartózkodó más személyek pihenését.
Címkék
Etiquetas
4
262
262
10045