Playa de San Marcos

Icod de los Vinos ékköve a koronában

Az Icod de los Vinos településhez tartozó San Marcosban a fekete homok kavicsokkal és a tengeri köddel együtt lehetővé teszi a látogatók számára, hogy élvezzék a 160 méter hosszú San Marcos strandot. Ez a híres strand a nyári hónapokban nagyon nyüzsgő családi légkörrel rendelkezik. Zöldövezet, üzletek és apartmanok veszik körül. A strand védett fekvése, a móló és a szikla biztosítja a strandon tartózkodók biztonságát, és megóvja őket a Tenerife északi partján gyakori viharos áramlatoktól.

Minden, amire szüksége van az unalom elűzéséhez

A Vöröskereszt életmentő pontjának felügyelete alatt ez a strand mosdókkal, zuhanyzókkal rendelkezik, lehetőség van nyugágy, paddel szörf (SUP) vagy kenu kölcsönzésére, közeli, tengerre néző éttermek is vannak itt és egy tengerparti sétány halad el mellette. A part közelében a tengerben álló mesterséges platform várja a fürdőzőket, akik oda úsznak, hogy napon barnuljanak vagy a vízben játszanak. A strand könnyen megközelíthető, mivel gyalog, tömegközlekedéssel vagy autóval is odajuthatunk, követve az Icodból induló jelzéseket, amelyek egy körülbelül 50 férőhelyes parkolóhoz vezetnek.

Hosszúság
160 m
Accessible
Restaurant
Showers
Public transport
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
Icod de Los Vinos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
1
9
262
10045