Los Cristianos

Megközelíthető strand Tenerife déli részén

A Los Cristianos strand Arona önkormányzati területén, Los Cristianos falujában, Tenerife szigetének déli részén található, a faluval azonos nevet viselő kikötő mellett. A strand finom aranyszínű homokos, ideális a pihenéshez és napozáshoz, bár ha szeretné, napozóágyat és napernyőt is bérelhet.

Akadálymentesített strand

Ez a strand „akadálymentesített strand”, a homokba vezető rámpákkal, a mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolóval, zuhanyzókkal és sétányokkal, valamint a családok egyik kedvenc helye, mind a nyugodt vize, mind a sportolási lehetőségek miatt. A létesítmények között több röplabdahálót, valamint egy vitorlásiskolát és egy búváriskolát is talál, mindössze néhány perc sétára.

Hosszúság
345 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Public transport
Todo el año
Aguas tranquilas
Localidad
Arona

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
1
9
262
262
10045