El Cabezo

Egy strand a szörfvitorlázás szerelmeseinek Tenerifén

Tenerife déli részén található az a szörfvitorlázás szerelmesei által látogatott hely, melyet Európa egyik legjobb strandjaként tartják számon erre a sportra. Számos neves nemzetközi bajnokságnak, például a szörfvitorlázás- és a kitesurf-világbajnokságnak is otthont ad.

Háziállatokkal is látogatható

A háziállatokat tartók számára a strandon van egy állatbarát terület. A közelben napernyők, zuhanyzók és információs központ is található. Ha étkezés közben a tengert szeretné csodálni, a közelben számos étterem található, ahol tipikus ételeket és friss halat szolgálnak fel.

Hosszúság
690
Parking
Public transport
Tourist info
Sin vigilancia
Csendes vizek
Localidad
Puertito de Güímar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
1
9
262
262
10045