Playa Dorada

Egy családi strand Lanzarotén

Ez a 300 méter hosszú, mesterséges kis öböl Yaiza településen található, Lanzarote szigetének déli részén. Ez a strand nagyon népszerű a családok körében, mivel könnyen megközelíthető, és vize nyugodt a kicsik számára. A finom, fehér homokos strand számos szolgáltatással rendelkezik, például napozóágyak kölcsönözhetők, vannak zuhanyzók és parkoló.

Könnyű és gyors megközelíthetőség

Playa Doradába a legkönnyebben autóval lehet eljutni, mivel van egy nagy parkoló. A közeli városokból tömegközlekedéssel is lehet utazni. Nyáron ez egy forgalmas strand, ezért ajánlatos kora reggel érkezni.

Hosszúság
300 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Csendes vizek
Localidad
Playa Blanca

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
3
9
262
262
10045