Playa de Matagorda

Egy hely, ahová családostul mehetünk Puerto del Carmenben

A Matagorda Beach Puerto del Carmen turistaváros egyik nagy strandja, Playa Grande és Los Pocillos mellett. Hatalmas kiterjedésének (több mint 800 méter) és a számos végezhető tevékenységnek köszönhetően tökéletes hely arra, hogy egy egész napot eltöltsenek itt gyerekekkel. Ezenkívül a strand körül számos szolgáltatást, például éttermeket, kávézókat és teraszokat találhat a híres sétányon. Szörfvitorlázásra is kiváló hely, mivel a tenger felé nyitott strandról van szó, ahol általában az év szinte minden napján fúj a szél.

Nézze a repülőgépek érkezését

A Matagorda Beach nagyon közel van a lanzarotei repülőtérhez, ami azt jelenti, hogy a repülőgépek fel- és leszállását mindössze néhány méterre láthatja. Hasonlóképpen, amikor megérkezik a szigetre, a Playa de Matagorda az első dolog, amit általában a repülőgép ablakából láthat.

Hosszúság
850 metros de largo y otros 30 de anchura media.
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
Public transport
Todo el año
Viento
Csendes vizek
Localidad
Puerto del Carmen

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
3
9
262
10045