Playa Bastián

Strand szolgáltatásokkal Costa Teguise-ben

A Costa de Teguise-ben található, 375 méteres kiterjedésű, sötét homokos és nyugodt vizű strandon számos kiegészítő szolgáltatást élvezhet, mint például napozóágyak bérlése, parkolás és zuhanyzók. A strand is nagyon jó állapotban van, vastag kőfalakkal, lépcsőkkel és zöld területekkel, ahol árnyékot találhat.

Grillezés a tengerparton

Ennek a strandnak a másik vonzereje a kőből kialakított kis zugok, amelyek között számos grillezőhelyet talál. Ezek lehetővé teszik, hogy a tengertől mindössze néhány méterre élvezze a pikniknapot. Ha szeretné megkóstolni a helyi ételeket, megteheti a homokos part mentén húzódó sétányon található éttermek sokaságának köszönhetően.

Hosszúság
375 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Sin vigilancia
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Costa Teguise

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
  • Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
  • A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
  • Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
  • A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
  • Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
3
9
262
262
10045