Papagayo strand

Lanzarote egyik legnépszerűbb strandja

Lanzarote déli részén található a sziget egyik legnépszerűbb strandja: a fehér homokos öbölben lévő aprócska, ám lenyűgöző Papagayo strand. Az öböl vagy kagyló formájú (ahogyan néhány helyi lakos szereti nevezni) Papagayo strand elbűvöli az idelátogatókat az áttetsző smaragd színű vizével, amely mintegy a medencék feszített víztükre, egész nap nyugodt. Ideális kezdő merülőknek és a tengerfeneket felfedezni vágyóknak, vagy hagyhatjuk, hogy a gyerekek zavartalanul pancsoljanak.

Élvezze a Los Ajaches emlékparkot

Egy mélyedésben található, amelyet egy kis ösvényen keresztül érhetünk el - néhány perc alatt -, környezete széltől védett és szinte teljesen vad, természetes. Elhelyezkedése ellenére a Los Ajaches emlékparkban van egy kis falatozó a domb szélénél, ahol étkezhet vagy italt vásárolhat; látogatását alkonyatkor javasoljuk. Jó tudni, hogy a területre motoros járművel csak térítés ellenében lehet bemenni, van parkoló és kemping terület is a közelben.

Hosszúság
120 m
Nudist zone
Parking
Restaurant
Public transport
Tourist info
Sin vigilancia
Csendes vizek
LMBTI
Localidad
Playa Blanca

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
3
9
262
262
10045